Заради футболния мач между отборите на Ботев“ (Пловдив) и Ботев“ (Враца), който ще

...
Заради футболния мач между отборите на Ботев“ (Пловдив) и Ботев“ (Враца), който ще
Коментари Харесай

Затруднено движение около Колежа заради мача днес


Заради футболния мач сред тимовете на „ Ботев “ (Пловдив) и „ Ботев “ (Враца), който ще се играе през днешния ден от 17:45 часа на стадион „ Христо Ботев “, са вероятни краткотрайни ограничавания на придвижването в региона на спортното оборудване. За това предизвестяват от общинското дружество „ Организация на надзор на превоза “.

При нужда се планува от 16 до 21 часа да бъдат затворени за пътни транспортни средства следните пътни сектори: бул. „ Източен “ – от кръстовището с бул. „ Княгиня Мария Луиза “ до това с бул. „ Санкт Петербург “, ул. „ Богомил “ – сред кръстовищата с бул. „ Източен “ и ул.  „ Лев Толстой “, и  ул. „ Варшава “ – от ул. „ Богомил “ до ул. „ Славянска “.

Временната организация на придвижването, както и защитата на събитието, ще се реализират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Полицейските чиновници ще реагират навреме съгласно съответната обстановка. В случай, че се наложи затварянето на части от булеварди и улици, рейсовете по линии № 9, 10 и 36 от градския превоз са в подготвеност да минават по одобрени различни направления. Шофьорите са предизвестени да карат с нараснало внимание към стадиона.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР